Spor Fenerbahçe'ye süper golcü

Fenerbahçe'ye süper golcü

Paylaş
Fenerbahçe'ye süper golcü

Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın isteğiyle rotasını Benfica'nın dev forveti Oscar Cardozo'ya çevirdi. Kocaman'ın sağ kanat için gözdesi ise Victor Moses

Fenerbahçe transferde hareketli günlere girmeye başladı. Özellikle genel kurulun atlatılmasından sonra Sarı-Lacivertli yönetim şu sıralar tüm yoğunluğunu teknik direktör Aykut Kocaman’ın hazırladığı transfer listesine vermiş durumda.

Geride kalan sezonda Kocaman, en çok sıkıntı çektiği yer olan forvet mevkii için öncelikli olarak takviye istiyordu. Semih ve Bienvenu’den umudunu kesen genç teknik adam yine Moussa Sow gibi yapılı bir forvetin ismini yönetime iletti.

Benfica’da forma giyen ve Avrupa’nın bir çok kulübünün peşinde koştuğu Oscar Cardozo, sarı-lacivertlilerin transfer listesinin en üst sırasında yer alıyor.

Yüksek maliyetli Paraguaylı yıldız için gerekirse sponsorlar yardımıyla transferin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kısası Cardozo için Fenerbahçe yönetimi tüm şartları zorlayıp transferini bitirmekte kararlı görünüyor.

DORLAN PABON DA LİSTEDE

Aykut Kocaman’ın yönetimden alınmasını istediği bir diğer isim ise Victor Moses... Hatırlanacağı gibi Kocaman geride kalan sezonda Issiar Dia’dan sağ kanatta istediği verimi alamadı.

Mehmet Topuz ise inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Bunun için de Kocaman, İngiltere’nin Wigan Athletic takımında forma giyen 22 yaşındaki Moses’ın alınmasını istiyor.

Ayrıca Kolombiya’nın Atletico Nacional takımında forma giyen ve 65 maçta 29 gol atan Dorlan Pabon da listede bulunan isimlerden biri.

Haberin Devamı