Spor 'Fenerbahçe'ye transferim imkansız!'

'Fenerbahçe'ye transferim imkansız!'

Paylaş
'Fenerbahçe'ye transferim imkansız!'

Milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe'ye transferi hakkında çıkan haberlere cevap verdi. İleride Türkiye'de forma giyebileceğini belirten Mevlüt, "Şu anda Fenerbahçe'ye transfer olmam FIFA kurallarına göre imkansız" dedi

Fransa'nın St. Etienne takımında forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla ilgili çıkan iddialara yanıt verdi.

İsminin Fenerbahçe'yle anılmasından gurur duyduğunu belirten 26 yaşındaki forvet "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Belki bir gün Türkiye'de forma giyerim, neden olmasın. Ancak şu an kulübümden ayrılmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

Saint Etienne'nin sezon başında Rennes'den kadrosuna kattığı Mevlüt, FIFA kurallarına göre de Fenerbahçe'ye transfer olamayacağını vurguladı. Mevlüt, "Saint Etienne'de mutluyum ayrıca FIFA kurallarına göre bir sezon içinde 3 farklı kulüpte oynamam mümkün değil " dedi.

Sezona Rennes'de başlayan ve 4 maçta 1 gol atan Mevlüt, eylül ayında transfer olduğu Saint Etienne'de 9 lig maçında forma giydi ve 5 kez gol sevinci yaşadı. Mevlüt Erdinç ayrıca Saint Etienne'nin Paris Saint Germain'e 2-1 yenilerek elendiği Fransa Lig Kupası maçında 1 gol atmıştı.

Haberin Devamı