Gündem Fenerbançe'ye Gökhan Gönül müjdesi

Fenerbançe'ye Gökhan Gönül müjdesi

Paylaş
Fenerbançe'ye Gökhan Gönül müjdesi

Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş maçı sonrası yapılan kontrollerinde yasaklı madde bulunanan Gökhan Gönül'ün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesini gerek görülmediğini açıkladı. Böylelikle milli futbolcunun ceza alma ihtimali ortadan kalktı.

Fenerbahçe taraftarının beklediği müjdeli haber nihayet geldi... Beşiktaş maçı sonrası girdiği doping kontrolünde A numunesi pozitif çıkan Gökhan Gönül'ün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkine gerek görülmedi. Gökhan Gönül'ün dosyasını inceleyen TFF Hukuk Kurulu, Fenerbahçe Kulübü'nün bu oyuncuda bulunan 'Triamcinolone' adlı yasaklı maddenin tedavi amaçlı olarak kullanıldığını Beşiktaş maçı öncesinde TFF'ye bildirdiğine dikkat çekip, her şeyin prosedüre uygun olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Futbolcumuz Gökhan Gönül ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği tarafından gönderilen 31.03.2016 tarih, 2016/27-51 sayılı yazı ekte yayınlanmaktadır. Yazıda da belirtildiği üzere durumun tedavi amaçlı olduğu ve usulüne uygun şekilde Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirim yapıldığı ifade edilmiş; bu nedenle bir doping ihlali olmadığından futbolcumuz Gökhan Gönül hakkında disiplin sevki yapılmasına gerek görülmemiştir."

İşte o belge