Spor Fener'de 2G devri

Fener'de 2G devri

Paylaş
Fener'de 2G devri

Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Bursaspor'u 3-0'lık skorla deviren Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum bugünkü rövanşta sistem değişikliğine gidecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum bugünkü Bursaspor maçında kadroda bulunan iki gol kralı oyuncusu Gökhan Ünal ve Güiza’yı ilk kez yan yana oynatacak.

Haberin Devamı

Daha önce bu futbolculara hep ayrı ayrı veya Semih ile birlikte şans tanıyan Alman çalıştırıcı, hafta boyunca Gökhan ve Güiza ile özel ilgilendi. Bu futbolcular da attıkları birbirinden güzel gollerle Daum’un gözüne girmeyi başardı.

Güiza ve Gökhan Ünal’ın çift forvet olarak sahaya çıkması, Sarı-Lacivertli ekipte taktik değişikliğe de gidilmesini sağlayacak. Daha önce 4-4-1-1 düzeninde sahaya çıkan Kanarya, 4-4-2 sistemine dönecek.

Bu doğrultuda da Alex’in yedek kulübesine çekileceği öğrenildi. Son dönemde hep ilk 11’de oynayan, ancak Diyarbakır sınavında formsuz bir görüntü cizen Semih de yedekler arasında şans bekleyecek.

7 EKSİKLE BURSA'DA

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda Bursaspor ile oynayacağı maç için bu şehre gitti. Sarı-Lacivertliler, 3-0’ın rövanşında da eksiklerine rağmen turu getirecek skoru alıp, yarı finale çıkmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Fener’de, sezonu kapatan Uğur Boral’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Lugano ve Özer’in tedavileri devam ediyor. Ayak topuğunda sakatlığı bulunan Cristian son antrenmanda yer almazken, bu çalışmada Ali Bilgin ve Deivid de sakatlandı. Kanarya’da Mehmet Topuz ise cezalı.

NASIL YARI FİNALE ÇIKARLAR?

Sahasında ilk maçı 3-0 kazanan Fener, her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçecek. Kanarya bir, iki farklı ve gollü üç farklı yenilgilerde yine yarı finale yükselecek. Bursa’nın turu geçmesi için rakibi önünde dört farka ulaşması gerekecek. 3-0’da karşılaşma uzayacak.