Spor Fener'den Eto'o bombası

Fener'den Eto'o bombası

Paylaş
Fener'den Eto'o bombası

İlk bombayı Diego ile patlatan Fenerbahçe, ikincisi için de düğmeye bastı. Chelsea, golcüsünü bedelsiz yollayacağını duyurunca pazarlıklar hızlandı. Aradaki fark 1 Milyon Euro'ya kadar düştü

Transfer dönemine Diego ile müthiş bir giriş yapan Fenerbahçe, şimdi de ikinci bomba için düğmeye bastı... Son şampiyonun listesine aldığı yıldız Samuel Eto’o... Chelsea, Mourinho’nun düşünmediği Kamerunlu’yu bedelsiz olarak göndereceğini duyurdu, Sarı-Lacivertliler’in iştahı iyice kabardı. 33 yaşındaki golcünün istediği ile Fenerbahçe’nin verdiği rakamlar arasında da büyük bir uçurum yok. Eto’o 4.5 milyon Euro (13 milyon 500 bin TL) istiyor, Kanarya bonservis bedeli de ödemeyeceği oyuncuya bonuslar içeren bir mukavele ile yıllık ortalama 3.5 milyon Euro (10 milyon 500 bin TL) veriyor.

Başkanın listesinden!

Türkiye fikrine sıcak baktığı bilinen Eto’o ile ilgili pazarlıkların hızlandırıldığı ve kısa sürede net bir sonuç alınacağı da gelen haberler arasında. Kamerunlu yıldızı farklı kılan bir başka nokta da tıpkı Alex, Roberto Carlos, Krasic ve Diego gibi Başkan Aziz Yıldırım’ın uzun yıllardır istediği bir futbolcu olması. Yıldırım’ın Diego işinde olduğu gibi Eto’o transferi ile de bizzat ilgilendiği belirtiliyor.

Yusuf Dursun/Fanatik

Haberin Devamı