Spor Fener'den flaş Sow açıklaması!

Fener'den flaş Sow açıklaması!

Paylaş
Fener'den flaş Sow açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü, Haberütk gazetesinde yer alan Fenerbahçe eski doktoru Ertuğrul Karanlık'ın açıklamaları hakkında bir açıklama yayınladı

Fenerbahçe Kulübü, son iki gündür Habertürk Gazetesi'nde yer alan Senegalli futbolcu Moussa Sow'un sakat olduğu yönündeki haberler hakkında resmi sitesinden açıklamalarda bulundu.

Habertürk Gazetesi, Fenerbahçe eski doktoru Ertuğrul Karanlık'ın açıklamalarını manşetine taşımış ve Karanlık'ın "Sow transfer olduktan sonra MR'den geçirilmedi ve Beşiktaş ile oynanan maçın ardından çektiğimiz MR'ında çıkan sonuçları beni şok etti. Bu durumu Kocaman'a anlattım ve bu durumu herkese anlatmam halinde beni kovacağını söyledi" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada haberin gerçeklik değeri taşımadığını belirtti ve kulübün eski doktoru Ertuğrul Karanlık'ı konu hakkında açıklama yapmaya davet etti.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Önceki gün, oyuncularımızdan Moussa Sow'un sakatlığının kalıcı olduğuna dair asılsız bir haberi manşetine taşıyan Haber Türk gazetesi, bugün ise, Sow'un transferine ilişkin, inandırıcılığı olmayan yeni bir habere imza atmıştır.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman'ın herkesçe malum kişiliğini görmezden gelmek pahasına 'tehdit' iftirasını atmak kaydıyla, sınırları ve haddi aşan gerçek dışı bu habere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Cuma günü manşete taşıdığı haberin itibar görmemesi üzerine, ilgili iddiaları yazı dizisi formatına taşımaya çalışan zihniyeti kınıyor; bu haber vasıtasıyla 'doktor-hasta ilişkisini' yok saydığı iddia edilen eski doktorumuzun konuya ilişkin bir açıklama yapmaması halinde onu da bu zihniyetin bir parçası olarak göreceğimizin bilinmesini isteriz. Son olarak şu an milli takımı ile kampta olan oyuncumuza da bu vesileyle başarılarının devamını dileriz."

Haberin Devamı