Gündem Fenomen gaspçı iş arıyor

Fenomen gaspçı iş arıyor

Paylaş
Fenomen gaspçı iş arıyor

Adana'da bir çocuğu tehdit ederek 5 lirasını gasp ettiği iddia edilen Hüseyin T. ve gazetecilerle yaşadığı diyaloğun görüntüleri ile sosyal medyada fenomen olmuştu. Hüseyin T., eşinin ikinci bebeğine hamile olduğunu ve ev kirasını ödeyemediğini belirterek, iş bulmak için yardım istedi

Dua kitabı satıcısı Hüseyin T. (18), 28 Ekim 2015’te bir çocuğu tehdit ederek 5 lirasını gasp ettiği gerekçesiyle tutuklanmış, sağlık kontrolüne götürüldüğü Adli Tıp Kurumu’nda gazetecilerle yaptığı diyalog nedeniyle sosyal medyada fenomen olmuştu.

Haberin Devamı

Bir süre sonra denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan Hüseyin T., bir çocuk sahibi olduğunu ve eşinin ikinci çocuğuna hamile olduğunu belirterek

'POPÜLERLİKTEN MEMNUN DEĞİLİM'

"Gaspla ne işim var? İftira atıyorlar. Kur’an satıyorum. Kirada kalıyorum. Para yetmiyor. Evden attılar. Böyle hayat mı olur ya geç böyle hayatı. İş istiyorum, iş veren olursa çalışırım.

Popülerlikten memnun değilim. Geliyorlar yanıma boş boş konuşuyorlar. Yolda çeviriyorlar, fotoğraf çektiriyorlar. Dışarıda bizi hor görüyorlar. Devlet büyüklerimizden yardım istiyorum, iş istiyorum. Eşim 3-4 aylık hamile. Nasıl bakacağım bilmiyorum" şeklinde konuştu.

'MAGAZİN Mİ BU ÇOCUK?'

Hüseyin T.’nin kendisi gibi dua kitabı satıcısı olan arkadaşı Niyazi Kazma, 'fenomen gaspçı' için

Haberin Devamı

"Bu çocuğun morali sıfır. Milletin fotoğrafından, stresinden çok bunalıyor. Kendine gelemiyor artık. Bu çocuğa iş bulunmasını istiyoruz. Bu çocuğu bu sıkıntıdan kurtarmak istiyoruz. Bu çocuk popi değil. Böyle şeylerle işi olmuyor. Böyle şeylerden sıkılıyor. Bu çocuk güzel hayat yaşamak istiyor. Magazin mi bu çocuk? Çocuğuna bakmak için dua satıyor, cam siliyor." dedi.

İHA