Magazin Ferat Üngür kimdir? Kaç yaşıda ve nereli?

Ferat Üngür kimdir? Kaç yaşıda ve nereli?

Paylaş
Ferat Üngür kimdir? Kaç yaşıda ve nereli?

O Ses Türkiye'de bir sezon daha sona erdi. Dün muhteşem performaslar sergilendi ve yapılan oylamalar sonucu Murat Boz'un takımından Ferat Üngür şampiyon oldu. Bu gelişme sonrası Ferat Üngür hakkında detaylı bilgiye sahip olmayanlar, "Ferat Üngür kimdir?" diye aratmaya başladı.

O Ses Türkiye'de dün muhteşem bir final yaşandı. Son 6'ya kalan yarışmacılardan SMS'le en çok oy olan isim Murat Boz'un takımından Ferat Üngür oldu ve şampiyonluğu göğüsledi. Bu gelişme sonrası "Ferat Üngür kimdir?" sorusu gündem oldu.

Haberin Devamı

FERAT ÜNGÜR KİMDİR?

Diyarbakır doğumlu olan Ferat Üngür, lisansını Adıyaman Üniversitesi'nde Müzikoloji bölümünde tamamladı. O Ses Türkiye sahnesine çıkma cesaretini bu yıl gösterebildiğini söyleyen Ferat Üngür, bazı mekanlarda sahne alıyor. Ferat Üngür, O Ses Türkiye’ye “Zülfü Kaküllerin Amber Misali” şarkısıyla katılmıştı. Karar aşamasına gelindiğinde ise Ferat Üngür, O Ses Türkiye'deki yoluna Murat Boz ile devam ettiğini açıklamıştı. O Ses Türkiye finalisti Ferat Üngür'ün sesi 2016-2017 şampiyonu Dodan Özer'e benzetildi.