Magazin Ferdi Özbeğen'in piyanosu 27 bin liraya satıldı

Ferdi Özbeğen'in piyanosu 27 bin liraya satıldı

Paylaş
Ferdi Özbeğen'in piyanosu 27 bin liraya satıldı

Bir süre önce vefat eden sanatçı Ferdi Özbeğen anısına düzenlenen gecede sanatçının piyanosu 27 bin liraya satıldı. Sağlanan gelir ise, Özbeğen'in tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağışlandı

Kısa süre önce vefat eden sanatçı Ferdi Özbeğen anısına gece düzenlendi. Özbeğen’in manevi oğlu Hilmi Özbeğen’in organize ettiği gece, sanatçının daha önce sahne aldığı Larespark Hotel’de gerçekleştirildi.

Halit Kıvanç’ın sunuculuğunu yaptığı ve ünlü sanatçıların katıldığı gecede, Özbeğen’in hayatı, seslendirdiği şarkılar ve katıldığı televizyon programlarından görüntüler barkovizyondan davetlilere izletildi.

Sunucu Kıvanç, Özbeğen’le anılarını anlatarak, sanatçının hiçbir zaman unutulmayacağını, şarkılarıyla yaşayacağını dile getirdi. Sanatçı Ferhat Göçer de Özbeğen ile ilgili düşüncelerini paylaştıktan sonra bir şarkı söyledi.

Gecede, Nil Burak, Feraye Işıl ve Yeliz’in de aralarında bulunduğu sanatçılar, Özbeğen şarkılarını seslendirdi. Ardından sahneye çıkan Erhan Yazıcıoğlu, Özbeğen’le anılarını anlattıktan sonra sanatçının piyanosunu açık artırmayla satışa sundu.

Özbeğen’in şarkılarını bestelediği piyanosu 27 bin liraya satılırken, elde edilen bu miktarla birlikte sanatçının albümü ve hayatının anlatıldığı "Şöhret Dediğin" adlı kitabın bu geceki satışından sağlanan gelir, Özbeğen’in tedavi gördüğü ve vefat ettiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağışlandı.

Geceye, Semra Özal ile Zerrin Özer, Ümit Besen, Mustafa Alabora, Ömür Gedik ve Fatih Ürek’in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı