Spor Ferguson delirirse...

Ferguson delirirse...

Paylaş
Ferguson delirirse...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United menajeri Sir Alex Ferguson'ın kızarsa neler olur? Wayne Rooney anlatıyor

Manchester United'ın başarılı forveti Wayne Rooney'nin yeni kitabı "My Decade in the Premier League"in yankıları devam ediyor. Rooney kitabında uzun zamandır merak edilen ama basın tarafından bir türlü çözülemeyen "saç kurutma makinesi" olayına açıklık getirdi.

Maçta büyük bir hata yaptıklarında Ferguson'ın çok sinirlendiğini ve o an hatayı yapan oyuncunun soyunma odasına zorla girdiğini söyleyen Rooney; "Ferguson kızdığında kıpkırmızı kesilir. Soyunma odasına girdiğinde sizi şiddetli bir şekilde azarlamaya başlar. Bir sürü fırça atar. Bunu yüzünüze o kadar yakınken söyler ki; saçlarınızı Babyliss Turbo Power 2200'le (çok güçlü bir saç kurutma makinesi) kurutuyormuşsunuz gibi bir sıcaklık hissedersiniz. Ferguson'a bu davranışının her oyuncuda çok farklı etki gösterebileceğini söyledim. Kimileri bu olayı aşarken, bazı genç oyuncuların morali çok bozuluyor."

Wayne Rooney kitabında ayrıca Louis Saha'nın 2006 yılında oynadıkları Celtic maçında kaçırdığı penaltıdan sonra da "saç kurutma makinesi" olayının vuku bulduğunu söylerken; "Gördüğüm en berbat saç kurutma makinesi olayıydı." Rooney olayın zaman zaman kendisine de geldiğini söyledi ve yeni kontrat istediği dönemde kötü bir performansı sonrası soyunma odasında Ferguson'dan azar yediğini itiraf etti.

Ferguson ayrıca, soyunma odasında ünlü İngiliz futbolcu David Beckham'ın kafasına krampon fırlatıp, yarmıştı.

Sporx

Haberin Devamı