Spor Fernandao: Milli formayı seve seve giyerim

Fernandao: Milli formayı seve seve giyerim

Paylaş
Fernandao: Milli formayı seve seve giyerim

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Jose Fernandao, ''Fatih Terim'den teklif gelmesi helinde milli takım formasını seve seve giyerim'' dedi.

Fernandao, Fenerbahçe Gazetesi’nin 143. sayısında yer alan röportajında, Sarı-Lacivertli forma altında başarılı sonuçlara imza atmak istediğini belirterek, "Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Geçtiğimiz yıl ligi gol kralı olarak tamamlamıştım. Fenerbahçe ile de aynı başarıyı tekrarlamak istiyorum. Takım arkadaşlarımla beraber Fenerbahçe’yi şampiyon yapabilmek için çok çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye’de kendini çok iyi hissettiğini vurgulayan deneyimli futbolcu, Spor Toto Süper Lig’de oynamaktan da mutluluk duyduğunu kaydetti.

Takım arkadaşı Robin van Persie’nin futbol tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Fernandao, "Uzun yıllar üst düzey futbol oynamış ve başarılar kazanmış bir oyuncu. Hem Fenerbahçe hem takımdaki arkadaşlarım için oldukça kıymetli bir arkadaşımız. Aynı zamanda onunla beraber oynamak bana ekstra bir motivasyon sağlıyor. Fenerbahçe iki harika forvete sahip" değerlendirmesinde bulundu.



"Türk Milli Takımı kariyerimin zirvesi olur"

Türk Milli Takımı’nda oynamak isteyip istemeyeceği yönündeki soruyu yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, teklif gelmesi durumunda ay-yıldızlı formayı giymek istediğini dile getirdi.

Türkiye’ye yardımcı olabilmek için konsantrasyonunu her zaman koruduğuna dikkati çeken Jose Fernandao, şu görüşlere yer verdi:

"Bu ülkede yaşamaktan çok mutluyum. Bu ülkenin milli takımına da faydalı olmak isterim. Ama öncelikle Fenerbahçe’yi düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini verip, Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum. Milli takımdan bir teklif gelmesi durumunda, net bir şekilde kabul ederim. Türk Milli Takımı kariyerimin zirvesi olur."

Haberin Devamı