Spor Fernandao ne zaman iyileşecek? İşte cevabı

Fernandao ne zaman iyileşecek? İşte cevabı

Paylaş
Fernandao ne zaman iyileşecek? İşte cevabı

Konyaspor maçında kolu kırılan ve haykırışlarıyla stadı inleten Brezilyalı Jose Fernandao dün ameliyat oldu. Peki Fernandao ne zaman iyileşecek.

Konyaspor maçında kolu kırılan ve haykırışlarıyla stadı inleten Brezilyalı Jose Fernandao dün ameliyat oldu.

Operasyonu oldukça iyi geçen Fernandao'nun sahalara geri dönüşü 3 ayı bulacak.

Yıldız golcü dün yaklaşık 5 saatlik bir operasyon geçirdi. Futbolcunun durumu hakkında konuşan Burak Kunduracıoğlu, operasyon sonrası bilgiler verdi. Kunduracıoğlu, ''Fernandao’nun dirsek ile omuz arasında bir kırığı oldu, 5 parçalı bir kırık meydana geldi. Sahalara dönüşü 2-3 ayı bulacak. Bu tür vakalarda önce kemiğin kaynaması için ihtiyacı olan süreyi bekliyoruz. Bacaklar sağlam olduğu için bazı sporları yapabilir ama minimum 3 ay sürer. Kemikleri vidalarla kaynaştırdık. Vidalar vücutta kalıyor. Dışarıdan rahatsızlık yaratmadığı sürece uyumlu metaller kalabilir. Kemik kaynadıktan sonra kuvvetlendirme egzersizlerine başlıyoruz. Tabii bunlar futbolcu ve kolunda olduğu için kondisyon ve bacakla ilgili çalışma yapmamıza herhangi bir engel yok'' şeklinde konuştu.

YALNIZCA ONLAR


Takım arkadaşlarının zor anında yanında olmadığı konuşulan Fernandao'yu Volkan Demirel, Josef de Souza, Fabiano ve İsmail Köybaşı'nın ziyaret ettiği belirtildi.

NE ZAMAN TABURCU EDİLECEK?


Jose Fernandao, 22 Mart Çarşamba günü taburcu edilecek.

Haberin Devamı