Spor Fernandes'ten flaş açıklama

Fernandes'ten flaş açıklama

Paylaş
Fernandes'ten flaş açıklama

Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, Beşiktaş TV canlı yayınında konuştu. Fernandes, "Benim yerim Beşiktaş'tır" dedi

Beşiktaş TV'ye konuşan Manuel Fernandes, "Benim yerim Beşiktaş'tır" dedi.

Kasımpaşa maçında yaşadığı olaylardan sonra hakkında yazılan ve söylenenlere ilk defa cevap veren Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, geleceğinin Beşiktaş olduğunu söyledi.

Taraftarlarla yaşadığı diyaloglardan dolayı özür dileyen Fernandes'in yaptığı açıklamalar şöyle:

"BENİM ÖNCELİKLİ YERİM BEŞİKTAŞ"

"Benim öncelikli yerim Beşiktaş. Benim geleceğim burada olacaktır. Başka bir şey düşünmüyorum. Bu takımın önemli bir oyuncusu olarak burada devam etmeyi planlıyorum" diyerek ayrılmayı düşünmediğini anlatan Fernandes, Kasımpaşa maçına da değindi...

"KASIMPAŞA'DAKİ OLAYI DEĞİL, PUAN KAYBINI UNUTAMIYORUM"

"Kasımpaşa maçında yaşadığım olay dışında önemli olan, takım olarak biz 3 puan kaybettik. Yaşadığım olayı değil 3 puan kaybını unutamıyorum. Çünkü biz öndeydik ve önemli bir rakibimize karşı oynuyorduk. Bu maçta 3 puanı alamamamız bizim için büyük kayıp oldu. Takım olarak iyi bir ekibiz. Kasımpaşa maçından sonra da bu olay hakkında fazla konuşmadık. Kaybettiğimiz 3 puanla ilgili konuştuk. Takım halinde başarılı olmak isteyen bir ekibiz. Sonuç bizim için daha önemliydi. Çünkü rakibimizi geride bırakabilirdik. Artık bu olayı da arkamızda bıraktık"

"SAYGISIZLIĞIM OLDUYSA, ÖZÜR DİLERİM"

"Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum, onlara karşı en ufak bir saygısızlığım olduysa onlardan özür diliyorum. Onlar da ben de ve takım arkadaşlarım da aynı hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Hepimizin ortak isteği Beşiktaş'ın kazanması. Söylemek istediklerim bunlar."

"KENDİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ"

"Ligde ilk yarı iniş ve çıkışlar yaşadık. Lige çok iyi başladık. Ardından bir özgüven problemi yaşadık. Bugün önemli bir maçımız var. Liderin 9 puan gerisindeyiz. Kendimizi geliştiriyoruz. Bana göre iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi söyleyebilirim." dedi.

DHA

Haberin Devamı