Candaş Tolga Işık FETÖ’YLE MÜCADELE NASIL SULANDIRILIR?
HABERİ PAYLAŞ

FETÖ’YLE MÜCADELE NASIL SULANDIRILIR?

Haberin Devamı

Her akşam televizyona farklı bir itirafçı FETÖ militanı çıkartıp, “Bunlar aslında uçabiliyorlar, kanatları var” kabilinden saçmalatarak FETÖ’yü bir suç şebekesi, bir terör örgütünden ziyade basit sapkın bir cemaat olarak göstererek.


Savcısından futbolcusuna, işadamından siyasetçisine FETÖ’nün bütün kafa militanları kendilerine düzenlenecek operasyondan önceden haberdar olup tüyebiliyorken -bir başka deyişle hâlâ devletin içinde varlıklarını sürdürebiliyorken- mevzuyu televizyondaki tartışma programlarına çıkan FETÖ’cülere indirgeyerek.


“Hocaefendi yolunda anam da babam da feda olsun” diyecek kadar aklını yitirmiş bir militan kadrosuyla, öyle gizli saklı değil gözümüzün içine baka baka bu illegal yapının savunuculuğunu yapanları bir kenara bırakıp, “Bunlar kesin kripto” deyip muhalif avına girişerek.


Ergenekon, Balyoz, Oda TV gibi kumpaslarla yüzlerce insan hapishanelere atılıp, Kuddusi Okkır’dan Ali Tatar’a onlarca insan bu kumpaslarda can verirken Fethullah’ı ve militanlarını yere göğe sığdıramayanlara bugün “Kim FETÖ’cü kim değil?” analizi yaptırarak.


FETÖ’nün imamlarından Adil Öksüz’ü kaçıran herif hâlâ elini kolunu sallayarak Türkiye’de gezebiliyorken, “Yenikapı’ya gelmediler” diye şarkıcılara, oyunculara Türkiye’yi dar ederek.


Devlet var gücüyle Cumhurbaşkanı’nın, Genelkurmay Başkanı’nın kulağının arkasına kadar sızmış bir terör örgütünü temizlemekle uğraşırken “Che bir eşkıyadır” deyip gündemi değiştirerek...


AK Parti’lisi, CHP’lisi, MHP’lisi... Türkiye, FETÖ’yle mücadele konusunda ilk kez bir konsensüs sağladı. Ne Ergenekon, Balyoz davalarında ne de 17/25 Aralık sürecinde böyle bir konsensüs vardı. Şunu bilin ki, 40 yıldır bu ülkeyi işgal altına almış olan FETÖ’nün belini kıracak en büyük güç budur. Allah aşkına bunu bozmayın. Allah aşkına bu cepheyi bölmeyin. Allah aşkına bu mücadeleyi sulandırmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder