Gündem FETÖ'cü hainler infaza böyle götürmüş

FETÖ'cü hainler infaza böyle götürmüş

Paylaş
FETÖ'cü hainler infaza böyle götürmüş

FETÖ'cü hainlerin, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ellerini ve gözlerini bağladıkları TEM Daire Başkanı Turgut Aslan ile koruması Hasan Gülhan’ı öldürmeye götürdükleri kareler ortaya çıktı

15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında FETÖ’cü hainler tarafından başından vurularak ağır yaralanan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan ile şehit edilen koruması Hasan Gülhan’ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Hasan Gülhan

Buna göre; Ankara’daki askeri hareketlilik hakkında bilgi almak için saat 22.16’da Jandarma Genel Komutanlığı’na giden Turgut Aslan, koruması ve şoförüyle derdest ediliyor.

PLAN ÇÖKTÜ, ÖLÜM KARARI ÇIKTI

Darbe girişimi başarısız olunca dönemin Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi’nin özel kalem müdürü olan darbeci albay Erkan Öktem, beraberindekilerle Aslan ile Gülhan’ı infaz için 06.02’de karargahın yemekhane bölgesine götürüyor.

Darbecilerin burada başından vurduğu Turgut Aslan uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunurken koruması Hasan Gülhan olay yerinde şehit oluyor.

15 TEMMUZ 'ASLAN'

Darbeciler, 16 Temmuz sabahı elleri gözleri bağlı haldeki Turgut Aslan ve korumasını, kollarına girerek infaza götürmüştü.

Haberin Devamı

Hayata tutunan Turgut Aslan, geçen hafta Kırıkkale Emniyeti’ni ziyaret etti. Güçlükle yürüyebilen Turgut Aslan’ın kolunda bu kez Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve koruması vardı.