Türkiye (Son Dakika) 'Fettan Ceyda' lakaplı polis beraat etti

'Fettan Ceyda' lakaplı polis beraat etti

Paylaş
'Fettan Ceyda' lakaplı polis beraat etti

İnternette tanıştığı erkeklerle birlikte olduğu iddia edilen polis F.B., 'fuhuşa yer temini' suçundan 4 yıla kadar hapisle yargılandığı davanın ilk duruşmasında beraat etti

İstanbul Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 2 yıllık polis memuru 28 yaşındaki F.B., çektirdiği kadın kıyafetli fotoğraflarını Ceyda takma adıyla oluşturduğu fettanceyda.com internet sitesine yükledi.

Haberin Devamı

İddiaya göre, F.B. cep telefonunu da yayınladığı siteden, farklı zamanlarda tanıştığı erkeklerle 150 TL karşılığında birlikte oldu. Ancak bir ihbarın ardından F.B.,meslektaşları tarafından gözaltına alındı. F.B. ifadesinde, “İnternet sitesini fuhuş yapmak için açmadım. Resimlerimi yayınlamak istedim. Ben çocukluğumdan beri feminen olmamdan dolayı bu tür hareketlerde bulunmaktayım. Mesleğe girdiğimde de böyleydim. Halen biseksüelim. Bu işi paradan çok zevk için yapmaktayım” dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na çıkarılan F.B. serbest bırakıldı. İçişleri Bakanlığı’ysa jet hızıyla soruşturma başlattı. Açığa alınan F.B. için Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 Eylül 2011’de fuhuş için yer temin etmek suçundan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Haberin Devamı

Bakırköy 15. Asliye CezaMahkemesi ilk duruşmayı 16 Şubat 2012’de gördü. Kimsenin katılmadığı duruşmadamahkeme davayı jet hızıyla karara bağladı. Kendi kendine fuhuş yapmasının fuhuşa yer temin etmek olarak nitelendirilemeyeceğini belirten mahkeme, F.B.’nin beraatine karar verdi.

Habertürk