Antalya FHC ailesi, kendi yerinde

FHC ailesi, kendi yerinde

Paylaş
FHC ailesi, kendi yerinde

FHC ailesi, kendi yerinde

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da dans alanında marka haline gelen Fatih Haktan Coşkun Sahne Sanatları Akademisi (FHC), artık kendi yerinde. Barohan binasındaki kendi mülkünde hizmet verecek FHC'nin açılışı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kokteylle yapıldı.

Dans alanında birçok başarıya imza atan ve şampiyonlar çıkaran FHC, Meltem Mahallesi'ndeki Barohan binasına taşındı. Pazar günü kokteyle yeni yerin açılışı yapıldı. Kokteyle veliler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 8 yıl önce 'Bir hayalim var' diyerek yola çıktığını ve bugün sınırları Türkiye'yi aşan bir dans okulu yarattıklarını belirten FHC Kurucusu Fatih Haktan Coşkun, “8 yıl sonra artık mülkü kedime ait yeni yerimizin açılışını yapıyoruz. Buralara birlikte geldik. Çok daha büyük başarılara yine birlikte imza atacağız" dedi.

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL AÇILIŞ

Açılışı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yapmalarının kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Coşkun, “Başta annem olmak üzere kadınlarımız, annelerimiz, bizim en büyük destekçimiz. Bu nedenle açılışı daha anlamlı olması için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne denk getirdik" dedi. Açılışın ardından Fatih Haktan Coşkun, Pınar Bahşi ile mini dans gösterisi sundu. Daha sonra FHC dansçıları sırayla koreografilerini sergiledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı