Ekonomi Fiat ticari araçlarda fırsatlar, Ağustos ayında da devam ediyor!..

Fiat ticari araçlarda fırsatlar, Ağustos ayında da devam ediyor!..

Paylaş
Fiat ticari araçlarda fırsatlar, Ağustos ayında da devam ediyor!..

Fiat ticari araçlarda fırsatlar, Ağustos ayında da devam ediyor!..

Ağustos’ta Fiat ticari araçlardan birini tercih edenler, 18.000 TL’ye 2 yıl %0 faizli kredi veya peşin alımlarda cazip indirim imkanına sahip oluyor. Fiat, Ducato minibüs ve otobüs modellerinde ise “Okul Paketi”ni hediye ediyor!..



Tofaş çatısı altında bulunan Fiat’ın, ticari araç sahibi olmak isteyen müşterileri için hazırladığı birbirinden cazip kampanyalar Ağustos ayında da devam ediyor. Bu kapsamda, Fiat’ın ticari araç ailesinin üyeleri Doblo, Fiorino ve Ducato modelleri 18.000 TL’ye 2 yıl vadeli %0 faizli kredi fırsatıyla müşterilere sunuluyor. Fiat ticari araç modellerinden birini peşin satın almayı tercih eden müşteriler ise anahtar teslim fiyatı üzerinden 4.000 TL’ye varan özel indirim imkanlarından faydalanabiliyor. Fiat, Ağustos ayındaki cazip avantajlara ek olarak, “Okul Paketi Bizden” kampanyasıyla, servis sektörünün en çok tercih edilen modellerinden Ducato minibüs ve otobüslerde, kredili veya peşin alımlarda okul paketini de hediye ediyor.

Haberin Devamı

Tercihini düşük faizli ve uzun vadeli krediden yana kullanan müşteriler ise Ağustos ayında bir Fiat Doblo, Fiorino veya Doblo sahibi olmak istediklerinde, Koç Fiat Kredi’nin sağladığı, 18.000 TL’ye 2 yıl vadeli %0 faizli krediye ek olarak, 30.000 TL’ye 60 ay vade ve %0,73 faiz oranına sahip kredi imkanından da faydalanabiliyor.

Avantajlı ödeme imkanlarına ek olarak; Fiat’ın, yolcu sadakat programı Miles&Smiles üyeleri için Türk Hava Yolları ile ortaklaşa hayata geçirdiği Bonus Mil kampanyası Ağustos ayında da mil kazandırmaya devam ediyor. 30 Eylül tarihine kadar uzatılan kampanya kapsamında, Yeni Doblo Combi, Yeni Doblo Panorama, Fiorino Combi, Fiorino Combimix veya Fiorino Panorama modellerinden birini satın alan müşterilere 10.000 mil hediye ediliyor.

Haberin Devamı