Bilim - Teknoloji FIFA 15'in kapakları hazır!
Paylaş
FIFA 15'in kapakları hazır!

FIFA 15 sonunda kendisini gösterdi, bakın hem de kapağında kiminle birlikte...

Koskoca 32 gün geride kaldı. Birbirinden heyecanlı maçlar, ardı arkası kesilmeyen goller ve Brezilyanın yaşadığı büyük hezimet... Bir Dünya Kupasını daha heyecanla izledik ve artık günlük hayatlarımıza tekrardan dönmüş durumdayız.

Bu kupada Almanya bileğinin hakkıyla kendisini şampiyon sıfatına eriştirdi ama Almanya'dan çok, diğer takımların performansı masaya yatırılan konu oldu. Şüphesiz final maçı oynayan Arjantin, oynadığı futbol ile finale layık olduğunu gösterdi ama takımın yıldız oyuncusu Lionel Messi, sezon içerisinde oynadığı futbolun yarısını bile sergilemedi.

Nitekim öyle görünüyor ki bu durumun EA Sports için hiçbir önemi bulunmuyor zira Lionel Messi, FIFA 15 kapağında boy göstermiş durumda. Bundan önce FIFA Street, FIFA 13 ve FIFA 14 oyunlarının da kapağını süsleyen yıldız oyuncu, Dünya Kupası esnasında aldığı tüm eleştirilere rağmen bir kez daha kapak olmayı başardı.

FIFA 15 ise içerisinde 600'den fazla duygusal tepki barındıracak ki bu da oyuncularımızın maç esnasında yaşadıkları ruh hallerini, bizlere daha önce hiç yaşamadığımız gibi yaşatacak. Ayrıca her oyuncu, maçlar esnasında yaşanan olayları hafızalarına kaydedip, ilerleyen dakikalara bu olaylar çerçevesinde tepki verecekler. Aynı durum oyuncular arasındaki mücadeleler için de geçerli olacak. Bu sayede oyun daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir atmosfer sunacak. Dinamik maç sunumları, takım taktikleri ve "living pitch" gibi özelikler de yeni oyun ile birlikte gelecek.

FIFA 15'in çıkış tarihleriyse şu şekilde sıralandı: 23 Eylül Kuzey Amerika, 25 Eylül Avrupa ve 26 Eylül Birleşik Krallık.

Resimlerle: Dünden bugüne futbol oyunları

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı