Ekonomi Fikirtepe'nin lüks rezidansları satışa çıktı

Fikirtepe'nin lüks rezidansları satışa çıktı

Paylaş
Fikirtepe'nin lüks rezidansları satışa çıktı

Teknik Yapı, Kadıköy Fikirtepe’nin Prestij Caddesi’ndeki ‘Uplife Kadıköy’ projesini satışa çıkardı. Projede 830 lüks rezidans ve 20 mağaza var.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 1 milyar liralık Uplife Kadıköy’ün Bağdat Caddesi’ne alternatif olacak ‘Prestij Caddesi’ üzerinde olacağını söyleyerek: “Bu projede de ruhsat alındı. 36 ay içinde teslim edeceğiz” dedi.

‘AVRASYA TÜNELİ FİYATLARI ARTIRACAK’

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe’nin Ataşehir’den finans yükünü alacak bir bölge olacağını vurgulayan Umut Durbakayım: “Aynı zamanda Bağdat Caddesi’nin özelliklerini barındıran açık alan alışveriş merkezi olarak da ön plana çıkacak” diye konuştu.

1974’de 1. Köprü yapıldığında İstanbul Anadolu Yakası’nın özellikle Bağdat Caddesi’nin değerinin bir anda 2-3’e katlandığını da hatırlatan Umut Durbakayım: “Avrasya Tüneli ile ‘İkinci Bahar’ yaşanacak. Avrasya Tüneli’yle birlikte değer artışlarının yaşanması kaçınılmaz olacak. Özellikle Avrupa Yakası’nı Anadolu Yakası’na bağlayan bu bağlantının hemen girişinde olan Fikirtepe bu değer artışından en çok faydalanacak bölge olacak” bilgilerini paylaştı.

KUTU: REZİDANSLAR YÜZDE 5 İNDİRİMLE SATILIYOR

Uplife Kadıköy’de 1+1 rezidans dairelerin fiyatı 484 bin liradan başlıyor. 2+1 dairelerin başlangıç fiyatı 733 bin lira, 3+1’lerin ise 1 milyon 153 bin lira. Projede satışlar 240 ay 0.79 vade farkı ve 100 ay ‘0’ faiz seçenekleriyle yapılıyor. Lansmana özel yüzde 5 indirimin uygulandığı projede peşin alımlarda ise ilave yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Haberin Devamı