Spor Fikret Orman'ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Fikret Orman'ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Paylaş
Fikret Orman'ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babası merhum Abdulkadir Orman son yolculuğuna uğurlandı. Abdulkadir Orman için Fatih Camii'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı

Cenaze törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş Futbol A Takımı teknik ekibi ve oyuncuları, Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş erkek ve kadın basketbol takımı teknik kadro ve oyuncuları, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Futbol Federasyonu Eski Başkanı Haluk Ulusoy, iş adamı Erdoğan Demirören, spor, sanat ve siyaset camiasının önemli isimleri katıldı.

Haberin Devamı

>>>YILDIRIM VE HACIOSMANOĞLU İLK KEZ BULUŞTU

Geçen hafta İbrahim Toraman ile yaptığı kavganın ardından süresiz kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk cenazede yer alırken İbrahim Toraman ise Fatih Camii’ne gelmedi.

Cenaze namazının ardından Abdülkadir Orman’ın naaşı, Edirnekapı Mezarlığı’ndaki aile kabristanına götürüldü. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman cenaze namazı esnasında gözyaşlarına hakim olamadı.

DHA