Erdemli Filenin Sultanları'na Kadın Mehteran Takımı’ndan destek

Filenin Sultanları'na Kadın Mehteran Takımı’ndan destek

Paylaş
Filenin Sultanları'na Kadın Mehteran Takımı’ndan destek

Filenin Sultanları'na Kadın Mehteran Takımı’ndan destek

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Erdemli Polonya'ya nefes aldırmayan 'Filenin Sultanları', yarı finale yükselirken Kadın Mehteran Takımı ile vatandaşlar milli heyecana ortak oldu.
Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Polonya'ya nefes aldırmayarak yarı finale yükseldi. Çeyrek finalde Türkiye tek yürek oldu ekran başına kitlendi. Heyecanın yüksek olduğu yerler arasında Mersin’in Erdemli ilçesinde Belediye Kadın Mehteran takımı öncülüğünde, vatandaşlar da karşılaşmayı sahil alanında bulunan açık hava sinema merkezinde birlikte izledi.
Karşılaşma öncesinde ve aralarında seslendirdikleri parçalarla ortama renk katan Kadın Mehteran Takımı ve vatandaşlar milli heyecana ortak oldu.
Filenin Sultanlarına destek veren bir kadın mehteran, "Kadın mehteran olarak, her zaman milli takımımızın kadın olsun, erkek olsun yanındayız" diye konuştu.
Kadın Mehteranlarla birlikte Filenin Sultanlarına destek veren bir kadın ise, "Çok güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Özellikle böyle, Filenin Sultanları ile Kadın Mehteranların bir araya gelmesi çok güzel bir şey" diye konuştu.
Ailesiyle birlikte karşılaşmayı izleyen bir vatandaş ise, "Milli maçı toplum olarak izlemek çok güzel. Bunu belediyemizin düşünmesi, burada güzel bir ambiyans oluşturması çok güzel" ifade etti.
Öte yandan A Milli Kadın Voleybol Takımının galibiyetin ardından program sona erdi.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜ

Haberin Devamı