Gündem 'Film izleyelim' dedi tecavüze yeltendi

'Film izleyelim' dedi tecavüze yeltendi

Paylaş
'Film izleyelim' dedi tecavüze yeltendi

Antalya'da film izleme bahanesiyle evine davet ettiği kız arkadaşına tecavüze yeltenen genç cezaevine gönderildi

Antalya’da film izleme bahanesiyle evine davet ettiği kız arkadaşı 22 yaşındaki S.A.’ya tecavüz ettiği ileri sürülen 26 yaşındaki Hakan A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Olay, önceki akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Hakan A., bir süredir arkadaşlık yaptığı S.A.’yı film izleme bahanesiyle evine getirdi. Bir süre film izledikten sonra Hakan A., genç kızı öpmeye başladı. S.A.’nın karşı çıkması üzerine Hakan A. bu kez tecavüze kalkıştı. Hakan A.’ya direnen S.A. perişan halde saldırganın kurtulup, ikinci kattaki dairenin balkona çıktı ve demirlere tutunarak aşağıya atladı. Bacaklarından yaralanan S.A.’nın kaçmaya çalışırken, Hakan A. da onu yakalamak için peşinden balkondan atladı. Kolunun üzerine düşüp yaralanan Hakan A., bu halde S.A.’nın peşinden koşarak iki sokak ötede onu yakaladı. Hakan A. ve S.A.’nın tartıştığını gören çevredekiler polisi aradı. Gelen polis ekibine S.A. olayı anlatıp Hakan A.’dan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Hakan A.’nın sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede kırık saptanan sol kolu ile sağ bacağı alçıya alındı. Şikayetçi S.A.’nın da tecavüze uğradığına ilişkin rapor verildi.

Haberin Devamı

Tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Hakan A. tecavüz suçlamasını kabul etmeyerek S.A. ile kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü. S.A. ise Hakan A.’nın film izlemek için davet ettiği evinde kendisine tecavüz ettiğini ve şikayetçi olduğunu söyledi. S.A. ailesine teslim edilirken, Hakan A. da sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Hakan A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede ’cinsel saldırı’ ve ’dayak’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.