Rize Fındıklı’da kaybolan Barış, Vali Çeber’i ziyaret etti

Fındıklı’da kaybolan Barış, Vali Çeber’i ziyaret etti

Paylaş
Fındıklı’da kaybolan Barış, Vali Çeber’i ziyaret etti

Fındıklı’da kaybolan Barış, Vali Çeber’i ziyaret etti

Arzu ERBAŞ/RİZE(DHA) - RİZE’nin Fındıklı ilçesinde sokakta oyun oynarken ormanlık arazide kaybolan Barış Yıldırım'ın babası Emin Yıldırım çocuğu ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Fındıklı ilçesinde 1 Mayıs günü yaşanan olayda sokakta oynarken kayıplara karışan ve ertesi gün arama kurtarma ekiplerinin aramaları ile evlerinin yukarısındaki ormanlık alanda bulunan 2 çocuktan Barış Yıldırım Rize Valisi Kemal Çeber ile buluştu. Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ında katıldığı ziyarette Barış’a hediyeler verildi. Baba Emin Yıldırım Vali Çeber’e göstermiş oldukları hassasiyet ve özverili çalışmalar sonucu oğlunun kısa süre içerisinde bulunmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Vali Çeber Barış’ın fiziki, psikolojik durumu ve olay hakkında detaylı bilgiler aldı. Barışı gördüğü için mutlu olduğunu ifade eden Vali Çeber ”Çocuklarımız bizler için çok önemli. Toplum olarak çocuklarımıza karşı ayrı bir hassasiyete sahibiz. Olayın gerçekleştiği gün tüm vatandaşlarımızda bizlerle birlikte seferber oldular. Onlara ve kurtarma ekiplerine tekrar teşekkür ediyorum. Umarım böyle bir olayla tekrar karşılaşmayız” dedi.

Haberin Devamı