Finike Finike Belediyesi'nde ocak meclisi

Finike Belediyesi'nde ocak meclisi

Paylaş
Finike Belediyesi'nde ocak meclisi

Finike Belediyesi'nde ocak meclisi

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Belediyesi 2020 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi yönetiminde gerçekleştirdi.

Finike Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı, 14 meclis üyesinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda 13 gündem maddesi görüşüldü. Başkan Mustafa Geyikçi, 2020 yılının ve toplantıda alınacak kararların ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunarak, gündem maddeleri hakkında meclis üyelerine bilgi aktardı.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. 2019 yılı için Denetleme Komisyonu kurulması görüşüldü. Başkan Geyikçi, komisyonun 3 değil, 5 üyeden oluşmasını ve muhalif partilerden de meclis temsil oranında katılımcı olmasını önerdi. Öneri oylanarak kabul edildi. Açık oylama ile belirlenen Denetleme Komisyonu'na, CHP'den Sıdıka Gökyar Kızılca, Volkan Aydıner, İYİ Parti'den Ertürk Yazar, MHP'den Abdülkadir Çelik, Çiğdem Aytekin seçildi.

Toplantıda 2020 yılı ücret tarifesi de görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından Hasyurt Düğün Salonu alt katı 1000 TL, üst katı ise 1750 TL olarak belirlenen ücret tarifesi oybirliğiyle kabul edildi. Toplantıda ayrıca Finike Altın Portakal Turizm ve Sanayi ve Limited Şirketi'nin vergi borçları için belediyenin kefil olması, bir taşınmazın teminat gösterilmesi ve konuya ilişkin işlemlerin takibi için belediye başkanına yetki verilmesi görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından uygun görülen konu oybirliğiyle kabul edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı