Antalya Finike'de 2 mahallenin içme suyu sorunu çözüldü

Finike'de 2 mahallenin içme suyu sorunu çözüldü

Paylaş
Finike'de 2 mahallenin içme suyu sorunu çözüldü

Finike'de 2 mahallenin içme suyu sorunu çözüldü

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe ziyaretleri kapsamında muhtarlarla bir araya geliyor. Finike Kale Mahalle Muhtarı Tahsin Ulutaş'ın su basıncının az olmasıyla ilgili talebi sonrası, Kale ve Eski mahallelerinin içme suyu sorunu çözüldü.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Finike'de içme suyunda sıkıntı yaşayan Kale ve Eski mahalleleri muhtarlarına verdiği söz üzerine ASAT Finike ekipleri harekete geçti. Ekipler iki mahallede zayıf, yıpranmış ve yetersiz şebeke hatlarını yenileme çalışması gerçekleştirdi. Kale ve Eski mahallelerinde özellikle yazın yaşanan sorunu, ASAT ekiplerinin döşediği 2.2 km'lik yeni içme suyu hattı ile tamamen ortadan kalktı.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Kale Mahalle Muhtarı Tahsin Ulutaş, çalışmaların hızla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muhittin Başkan verdiği sözü tuttu. Allah ondan razı olsun. ASAT ekiplerine de çok teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimiz de çalışmalardan son derece memnun" dedi. Eski Mahalle Muhtarı Veli Özlü de “Mahallemiz yüksek kesimde kaldığı için basınç yetersizliğinden suyumuz az geliyordu. Muhittin Başkan talebimizi hemen yerine getirdi. Şahsım ve mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı