Finike Finike'de bisiklet turu

Finike'de bisiklet turu

Paylaş
Finike'de bisiklet turu

Finike'de bisiklet turu

Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen bisiklet turuna 7'den 77'ye yaklaşık 300 bisikletli katıldı.

Finike Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Arykanda Doğa Sporları Kulübü Derneği ve Finike Kalbin İçin Pedalla Grubu tarafından organize edilen ve geçen hafta hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu gerçekleşti. Bisiklet turu öncesi Gençlik Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseler arasında yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Bisiklet turuna Kaymakam Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Ali Özbek, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Avcı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Kemal Karayaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun ve yaklaşık 300 bisikletli katıldı.

Tura katılanlar güzergâh üzerindeki Limyra Antik Kenti'nde dinlenerek zaman geçirdi. Tur boyunca emniyet ve jandarma ekipleri de gerekli önlemleri aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı