Spor Fırat Arslan, Eduard Gutknecht için ringe çıktı

Fırat Arslan, Eduard Gutknecht için ringe çıktı

Paylaş
Fırat Arslan, Eduard Gutknecht için ringe çıktı

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, geçtiğimiz yıl bir boks maçı sırasında darbe alarak bakıma muhtaç kalan boksör Eduard Gutknecht için ringe çıktı

Almanya’nın önde gelen iş ve sanat camiasının da akın ettiği boks galasında Fırat Arslan, Porsche otomobillerinin sendika başkanı ve eski Thaiboks Avrupa Şampiyonu Uwe Hück ile bir yardım maçı yaptı. Galanın tüm geliri Gutknecht’in ailesine bağışlanacak.


HER İKİ SPORCUYU DA GALİP İLAN ETTİ


Karşılaşma başlar başlamaz iki sporcu da birbirlerine hücum etti ancak bu karşılaşmanın galibi olmayacağı için maç sonunda hakem her iki sporcunun da elini havaya kaldırarak her iki sporcuyu da galip ilan etti. Wolfsbur’a 20 kilometre mesafedeki Heide-Stadtchen Gifhron’da gerçekleştirilen bu organizasyonla Gutknecht’in ailesine yaklaşık seksen bin Euro yardım toplandığı tahmin ediliyor.

'ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ'


Organizasyon hakkında konuşan Fırat Arslan, “Ne mutlu bize ki yardıma ihtiyacı olan birisinin elinden tutabildik. Bunda sonra da elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı