Spor Fırat Aydınus'tan olay sözler!

Fırat Aydınus'tan olay sözler!

Paylaş
Fırat Aydınus'tan olay sözler!

Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Beşiktaş maçını yöneten hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu'nun küfürü ve Emmanuel Emenike'nin saha dışına çıkmasını görmediğini söylemesi şaşkınlık yarattı

Hakem Fırat Aydınus'un, derbi sonrası 360 TV'de yayınlanan Telegol programı muhabirine, sahayı terketmek isteyen Emmanuel Emenike'nin pozisyonuyla ilgili, "Her forma çıkartılması sarı kart değildir. Emenike onu kendi taraftarına yapıyor. Dışarı çıkması ise sarı kart. Ama 4. hakem görmemiş, beni uyarmalıydı. 4. hakeme çok kızdım" dediği belirtildi.

Haberin Devamı

Sporx.com'un haberine göre; Aydınus'un, Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e küfür ettiği iddia edilen pozisyonda ise "Emre'nin küfür ettiğini duymadım. Yardımcım da duymamış" yorumunu yaptı.

Fırat Aydınus'un maç sonu yaptığı açıklamalardan sonra Lig TV kameralarına yansıyan bu görüntü ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.

DERBİDE NE OLDU?

Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike, Beşiktaş derbisinde sarı-lacivertli taraftarların tepkisi üzerine formasını çıkartarak oyundan çıkmak istedi. Ancak teknik direktör İsmail Kartal, buna izin vermeyerek Emenike'yi yeniden sahaya gönderdi.

STADI TERK ETTİ

Beşiktaş maçında tribünlerin protestosu üzerine oyundan alınmak isteyen ve sahayı terketmeye kalkan Emenike, zorlukla ikna edilmişti. İlk yarıyı bu şekilde tamamlayan Nijeryalı futbolcu, devre arasında oyundan alındı ve ikinci yarıya çıkmadı. Emenike, devre arasında oyundan alınmasının ardından stadı terk etti.

Haberin Devamı