Advertorial Fırsatlar adresi İcralik.com artık ücretsiz
Sponsorlu

Fırsatlar adresi İcralik.com artık ücretsiz


Paylaş
Fırsatlar adresi İcralik.com artık ücretsiz

Türkiye genelinde icra dairelerinde satışa çıkacak olan tüm menkul ve gayrimenkul ihalelerinin şartnamelerinin sunulduğu icralik.com artık ücretsiz

Meta Bilişim tarafından 2008 yılında kurulan icralik.com internet ortamında Türkiye'nin tüm illerindeki icra ihalelerini bir kaynakta toplayan ilk isimlerden olma özelliğini barındırıyor. Vatandaşların icra ihalelerine girme konusunda yaşadığı sıkıntıların üstesinden gelmeyi de başaran ve 4 yılda 200 bin’i aşkın üye sayısına ulaşan sitede, Türkiye’deki icra ihalelerinin tamamının şartnamelerine ulaşmak tamamen ücretsiz.

Detay için tıklayınız

İcralik.com ev sahibi olmak, arabasını yenilemek, ya da ticari düşünüp işini büyütmek isteyenlere, bu hayallerini yüzde 60'a varan düşük fiyatlarla gerçekleştirmeyi sağlıyor. İhaleleri görmek için icrayla ilgili tüm sitelere ücretli üye olmaya, tek tek gazete almaya ya da birçok icra dairesini gezmeye son veren yenilikle siteye sadece mail adresiyle üyelik oluşturan herkes icra şartnameleri inceleyip istedikleri ihaleye katılabilecekler. Muhammen bedelin yüzde 60’ı ile açık arttırmaya çıkan yüzlerce ihalede herkesin bütçesine uygun ev, araba ve birçok muhtelif ürün bulunuyor.

İcradan Değil Kendin Sat Projesi

Şu sıralar ara yüzünü yepyeni bir kimliğe bürüyen icralik.com sitesinde ilerleyen zamanlarda yeni projeler de yer alacak. Şuan faaliyette olan icradan değil kendin sat projesiyle borçlu icralık olmadan kendi malını satışa çıkarabiliyor. Kişi kendi menkul yada gayrimenkulüne hızla alıcı bularak neredeyse yok pahasına satılmasını önleyebiliyor. Alan kişide uygun fiyata ev ya da araç sahibi olurken borçlunun borcunu ödemesine katkıda bulunuyor. Hem alıcı hem de borçlu bu durumdan oldukça memnun.

İcralik.com’da neler var?

42 bin 800 TL’ye Üsküdar’da 3+1, 46 bin TL’ye Sarıyer’de 2+1, 55 bin 400 TL’ye Küçükçekmece’de 3+1, 58 bin TL’ye Ankara Çankaya’da 2+1 daire sahibi olabilirsiniz. 3 bin 600 TL’ye Nissan, 7 bin 200 TL’ye Clio Symbol, 8 bin 400 TL’ye Skoda marka araç, 3 bin 900 TL’ye Bursa Gemlikte 1020 m2 zeytinlik, 14 bin TL’ye Silivri’de 10 bin 500 m2 arsa alıcı bekleyen ihalelerden yalnızca birkaçı. Mobilya’dan, elektronik eşyaya, inşaat malzemelerinden, fabrika makinelerine kadar birçok muhtelif ürün ihalesini bu sitede bulabilirsiniz. Ayrıca icralık olan büyük fabrikaların, turistik yat’ların, yük gemilerinin, boğazdaki yalı’ların, ünlülerin son model araçlarının icraya düşen ihale şartnameleri de icralik.com’da yayınlanmakta.

İcralik.com’da Al- Sat

Ev ya da araç sahibi olmanın yanı sıra sitede al-sat yoluyla ticari anlamda birçok kişi ciddi kazançlar sağlamaya yardımcı oluyor. Bünyesinde bulunan 200 bin’i aşkın aktif yatırımcıya ellerinde bulunan araç, menkul ve gayrimenkullerin satışını yapabileceği bir sistemle destek oluyor. Sistem üzerinden üyeler ücretsiz mağazalarını kurabiliyor ve alım yapmak isteyen kişilere kendi mağazalarında ya da emlak ofisi ilanlarında yer verdikleri menkul ve gayrimenkulleri satışa sunabiliyor Tüm üyeler ücretsiz olarak mağazalardaki ilanları görebiliyor ve bu şekilde sadece icralik.com sistemindeki yatırımcılara değil tüm internet kullanıcılarına ulaşmış oluyor. Firma, üyelerine sadece alımda değil satışta da vitrinini kullandırarak destek sağlıyor.

VIP Hizmet ayrıcalığını yaşayın

Vip Hizmet seçeneğiyle, alım öncesi ve sonrası destek veren icralik.com, Vip üyelerine gayrimenkulde fotoğraflama, taşıtta kaza raporlarına ulaşabilme hizmeti sağlayıp tescil belgesine kadar olan tüm işlemlerle üyeleri adına ilgileniliyor. Alım yapan kişiye sadece; menkulde ruhsat, gayrimenkulde tapuyu almak kalıyor. Üyeler dilerlerse ihaleye telefon ile de katılım sağlayabiliyorlar.

Firma çalışanları, üyelerine ihaleleri e-mail ve telefon yoluyla haber veriyor. İhalelere katılmayı düşünen üyelere o gayrimenkul ya da taşıt hakkında güncel piyasa bilgilerini sunmakla beraber herhangi bir eksik olup olmadığını teyit etmek amacıyla ihale dosyasının araştırmasını da yapıyorlar.

İstenildiği takdirde üyeleri adına ihalelere vekâleten katılım sağlayabilen firma bu sayede düzenli işi olan üyeleri için bir kolaylık sunmuş oluyor. Üyeler dilerlerse cep telefonları ile açık artırmanın gerçekleştiği yere bağlanarak online olarak teklif verebiliyorlar. İhale alındığında tüm dosya vergi ve harçlarını yatırarak üyelere anahtar teslim hizmet sunuluyor. Verilen hizmet kişilerin ihalelere katılımını arttırarak borçlunun mağduriyeti azaltıyor.

Krizi fırsata çevirmek isteyenler için gayrimenkul sayısındaki artış yeni bir bakış açısını sağlayan icralik.com üyeleri kendilerine sağlanan profesyonel destek ve doğru ekspertiz çalışmaları ile ciddi kazanç sağlıyorlar. Bu durum hem alıcıya hem de borcunu ödeme imkânı bulan borçluya avantaj sağlıyor

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ..