Spor Fırtına kopsun!

Fırtına kopsun!

Paylaş
Fırtına kopsun!

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, lider durumda olduğu J Grubu'ndaki 3. maçında Legia Varşova'yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak

Avrupa Ligi’ndeki başarılı temsilcimiz Trabzonspor 3. Sınavına çıkıyor! Bordo mavilililerin rakibi Polonya’nın Legia Varşova takımı. Avni Aker Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Rus hakem Vladislav Bezborodovn yönetecek. Kritik mücadele saat 20.00’de başlayacak ve NTV'den canlı yayınlanacak.

Grubundaki ilk maçında Apollon’u deplasmanda 2-1 yenen, ardından kendi evinde Lazio’yu elinden kaçırıp 3-3 berabere kalan bordo mavililerde hedef galibiyet ve liderliğin sürmesi... Grup maçları başlarken Lazio’nun ardından gruptaki en önemli rakip olarak göze çarpan ancak oynadığı 2 maçı da kaybedip büyük şok yaşayan Polonya temsilcisini yenersek, saf dışı bırakacağız. 2 maçta 4 puanla grupta ilk sırada yer alan Bordo Mavililer açısından bu 90 dakika büyük önem taşıyor.

Bordo mavili takımın teknik patronu Mustafa Reşit Akçay, son idmanda futbolcularına bir konuşma yaptı. 1461 Trabzon’un çalıştırıcısı ve Trabzonspor’un efsane futbolcusu Kadir Özcan’ın vefatını hatırlatarak "Üzüntülü bir ortamdayız” diyen Akçay sözlerini şöyle sürdürdü: “Legia maçında stat dolacak, buna eminim. Taraftarlarımız sizden duygularınızla oynamanızı bekleyecek. Onların gönüllerini kazanmalısınız, onların gönüllerine hitap etmelisiniz"

Akçay, oyuncularından galibiyeti Kadir Özcan'a armağan etmelerini de istedi.

Trabzonspor'un rakibi Legia Varşova da son antrenmanını maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptı. Teknik Direktör Jan Urban yönetimindeki antrenmanın basına açık olan 15 dakikalık bölümünde pas çalışması yapıldı.

Haberin Devamı