Yaşam Fitness Point kadınları unutmadı

Fitness Point kadınları unutmadı

Paylaş
Fitness Point kadınları unutmadı

Bahçeşehir'de açılan spor merkezi Fitness Point 8 Mart'ta kadınları unutmadı

İstanbul Bahçeşehir'de hizmete giren ve büyük ilgi gören spor merkezinde kadınlar günü için özel hazırlık yapıldı. O gün kadınlar kapıda karanfillerle karşılanacak ve üye olmak isteyen kadınlara özel indirimler yapılacak.

Haberin Devamı

Fitness Point'i Bahçeşehir'de açan Gökçe Temel, "Amaçlarının sadece bir spor merkezi olmadığını sosyal sorumluk projelerinde de kurum olarak var olduklarını söyledi.

Spor Merkezi'nde kapalı yüzme havuzunun yanı sıra dileyen herkes tango ve salsa gibi dansları da uzman eğitmenler eşliğinde yapabiliyor. Bireysel sporların da yapıldığı Fitness Point'te yılın belirli aylarında özel kampanyalar da var..

Bahçeşehir'in yeni spor tesisi Fitness Point'te ayrıca fitness, sauna, buhar, jakuzi, üstü kapanır ve açılır olmak üzere yüzme havuzu, masaj, solarium , çocuk bakım odası, voleybol salonu, basketbol salonu, skuaj salonu bulunuyor ve haftada 35 saat stüdyo dersleri yapılıyor. Haftasonu düzenlenen ücretsiz tanıtım turları için Fitness Point'e gidip istediğiniz branşlarda üyelik başvurusu yapabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Haberin Devamı