Yaşam Fiyat-performans ürünü bir telefon: Micromax Canvas Blaze

Fiyat-performans ürünü bir telefon: Micromax Canvas Blaze

Paylaş
Fiyat-performans ürünü bir telefon: Micromax Canvas Blaze

Hindistanlı firma Micromax'in yeni model fiyat-performans ürünü Micromax Canvas Blaze görücüye çıktı

Cihazda dâhili 4G, dört çekirdekli bir işlemci ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemi ile öne çıkıyor. Telefonun fiyatı ise 105 dolar yaklaşık olarak 319 TL.

Haberin Devamı

Micromax gerek kendine has olan Cyanogen işletim sistemi gerekse çift işletim sistemine sahip –Android ve Windows- cep telefonları ile Küresel anlamda ses getirecek işlere imza attılar.

Gerek Çinli telefon üreticileri gerek Hintli üreticilerin şu anki tek sıkıntısı ürünlerini tüm Dünya’da satışa sunamamaları. Bunun için firmaların ciddi bir iş ortağı ve geniş bir sermayeye sahip olması gerekiyor.

Ayrıca bu cihazların Ülkemize gelişi ciddi anlamda Apple, Samsung, LG, Sony gibi firmaların da satışlarına olumsuz anlamda sekte vurma anlamına geliyor.

Üründe Snadragon 410 yongaseti yer alıyor. Yongasetinde; 1.1 GHz hızında çalışan dört adet işlemci ve Adreno 304 grafik işlemcisi yer alıyor.

1 GB ana bellek, 8 GB dâhili depolama alanı, micro SD kart desteği, 5 megapiksel arka, 2 megapiksel ön kamera telefonun özellikleri arasında yer alıyor. 2000 mAh bataryaya sahip telefonda Android 5.1 Lollipop bulunuyor.

Haberin Devamı

HBO’dan akıl almaz bir buluş: Akıllı Boks Eldiveni