Futbol Florin Andone, Kasımpaşa maçında cezalı!
Paylaş
Florin Andone, Kasımpaşa maçında cezalı!

Galatasaray'ın forvet takviyesi için Falcao'yla beraber transfer ettiği Rumen golcü Florin Andone, Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Premier Lig'den kalan cezası nedeniyle maçı kaçıracak olan oyuncu, Brighton'da gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza almıştı.

Galatasaray, yeni transferi Florin Andone'nin Brighton Hove Albion'daki son FA Cup maçında kırmızı kart gördüğü için bu haftaki Kasımpaşa maçında kadroda olamayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 3 maç ceza alan oyuncu, Manchester City ve Bristol Rovers maçlarında forma giymeyerek cezasının 2 maçlık kısmını tamamlamıştı. Galatasaray'ın Andone ile ilgili resmi açıklama şöyle:

"Yeni transferimiz Florin Andone, Premier League'de oynadığı son maçta gördüğü kırmızı kart sonrası İngiltere FA tarafından üç maç men cezası almıştı. İki maçlık bölümünü Man City ve Bristol Rovers karşılaşmalarında çektiği için Kasımpaşa maçının ardından cezasını tamamlayacak."

Florin Andone, Galatasaray'ın 18 Eylül Çarşamba günü Club Brugge ile yapacağo Şampiyonlar Ligi maçında forma giyebilecek. Şans verilmesi durumunda Galatasaray formasıyla ilk maçını Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak.

Haberin Devamı