Spor Florya'da Chivu pazarlığı

Florya'da Chivu pazarlığı

Paylaş
Florya'da Chivu pazarlığı

Menajer Becali, bugün 31 yaşındaki Rumen savunma oyuncusu Cristian Chivu'nun transferini görüşmek için Florya'ya gelecek

Galatasaray’da transfer gündemi müthiş bir tempoda sürüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın renklerine katmak istediği Inter’in Rumen defans oyuncusu Cristian Chivu transferi için bugün kritik gün.

Deneyimli oyuncunun temsil haklarını elinde bulunan menajer ve iş adamı Gigi Becali, bugün Florya’da Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Bu konuda Radyospor’a açıklamalarda bulunan Becali, “Chivu, Galatasaray için önemli bir alternatif. Ama kararı Fatih Terim verecek. Terim’le yarın (bugün) bir araya geleceğiz. Eğer onay verirse bu transfer olur. İstemezse olmaz. Durum bu kadar açık” şeklinde konuştu.

HAGİ-POPESCU ARACI OLDU

Chivu’nun ünlü İtalyan devi Inter ile olan sözleşmesinin sona erdiğini de hatırlatan Becali, “Chivu da Cimbom’a sıcak. Hagi ve Popescu ile konuştu. Onlar Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlattı.

Galatasaray , Devler Ligi’ne doğrudan katılacak. Bu da Chivu için önemli. Şu anda serbest bir oyuncu. Talep edeceği ücret konusunda bir şey söyleyemem. Kendisini güveniyor. Galatasaray’la ücret konusunda problem olacağını sanmam. 3 yıllık kontrat yapmak istiyoruz” dedi.

Hem stoper hem de savunmanın solunda oynayabilen Chivu, Inter’den önce Ajax ve Roma’da forma giydi. Inter’de 105 maç oynadı, 2 gol attı. 31 yaşındaki oyuncu, Rumen Milli Takımı’nda ise 75 kez forma giydi, 3 gol kaydetti.

Haberin Devamı