Spor Floyd Mayweather, striptiz kulübünde para saçtı

Floyd Mayweather, striptiz kulübünde para saçtı

Paylaş
Floyd Mayweather, striptiz kulübünde para saçtı

Amerikalı boksör Floyd Mayweather (40) ile İrlandalı dövüş şampiyonu Conor McGregor (29), geçen ay Las Vegas’ta yılın maçında karşı karşıya gelmişti. Kazandığı paranın 300 milyon euro'yu geçtiği söylenen Floyd, servetini çılgınlar gibi harcıyor

Kariyeri boyunca yaptığı 49 karşılaşmayı da kazanan boksör Floyd Mayweather Junior ile Conor McGregor boks maçında kozlarını paylaştı. Las Vegas'ta gerçekleşen karşılaşmayı 10. rauntta teknik nakavtla Floyd Mayweather kazandı.

Gecede Mayweather yaklaşık 300 milyon dolar kazanırken McGregor ise 100 milyon dolar kazandı.



Dünyanın en çok kazanan sporcusu ünvanına sahip olan ABD'li boksör ilginç yaşam tarzıyla da dikkat çekiyor. Ünlü boksör ayakkabıları ve iç çamaşırlarını sadece bir kez giyiyor. Mayweather en çok parayı lüks otomobillere harcıyor. Garajında toplam değeri 50 milyon doları aşan 88 lüks otomobil bulunuyor.



Tüm bunlar yetmiyormuş gibi yanında çuval çuval nakit taşıyan Floyd, gittiği eğlence mekanlarında adeta para saçıyor. Son olarak kendisine ait stirptiz kulübünde saçtığı para olay olan Mayweather, bu anların görüntülenmesinden hiç rahatsız olmuyor.






Haberin Devamı