Ekonomi Fora Zeytin Genel Müdür Efe Yazıcı

Fora Zeytin Genel Müdür Efe Yazıcı

Paylaş
Fora Zeytin Genel Müdür Efe Yazıcı

Fora Zeytin Genel Müdür Efe Yazıcı Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor fuarında konuştu

Yerel zincirler müşterilerini yakından tanıyan, bölgelerine hakim, özel ürünler sunabilen esnek yapıları ile gıda perakendesinin yükselen trendi ve markaların en önemli iş ortaklarıdır.

Zaman içinde format ve trendler değişse bile son 20 yılda organize perakendenin payının sürekli arttığını görüyoruz. Bunun nedeni geniş ürün yelpazeleri ve marka seçenekleri ile tüm ihtiyaçlara hitap etmeleri, kalite ve hijyen gibi konularda güvenilir olmalarıdır. Ulusal ve uluslararası çapta üretim yapan, sürekli denetime tabi olan firmalarla gerçekleştireceği stratejik ortaklık ile sektör daha da ileriye gidecektir.

Fabrikamızda üretim verimliliğini arttırmak üzere altyapımıza yatırım yaptık, zeytin saklama alanlarını yeniledik ve verimlilik kayıplarına karşı önlem aldık. Ancak asıl büyük haberimiz; fabrikamızın çatısına yerleştireceğimiz güneş panelleriyle tüm elektrik ihtiyacımızı karşılayacağımız bir projenin hazırlıklarına başladık. Aynı zamanda operasyonel verimliliği sağlamak üzere tüm iş süreçlerimizi optimize ettik, kaynaklarımız en etkin şekilde kullanmaya odaklandık.

Haberin Devamı