Ekonomi Ford Transit Connect’e çekici ve prestijli Blackline Serisi

Ford Transit Connect’e çekici ve prestijli Blackline Serisi

Paylaş
Ford Transit Connect’e çekici ve prestijli Blackline Serisi

Ford Transit Connect’e çekici ve prestijli Blackline Serisi

Ford Otosan’ın Kocaeli Fabrikası’nda üretilen ve hem Türkiye’de hem de ihraç edildiği pazarlarda büyük satış başarları yakalayan Transit Connect, yepyeni Blackline Serisi ile artık daha prestijli, daha dikkat çekici ve daha donanımlı... Transit Connect’in Blackline Serisi, anahtar teslim 39 bin 90 TL’lik kampanyalı fiyatı ile satışa sunuldu.



Binek araçların konfor ve şıklığını iş hayatına taşıyan Transit Connect, artık yüksek konfor ve donanım özellikleri ile yenilenmiş şık tasarımlı Blackline Serisi’ne sahip. 2011 yılında Türkiye’nin en çok satılan hafif ticari aracı Transit Connect’in Yeni Blackline Serisi’nde ABS, ESP, çekiş kontrol sistemi, yokuş kalkış desteği, sürücü ve yolcu ön ve yan havayastıkları, ısıtmalı ön cam ve ısıtmalı silecek suyu, Bluetooth ve Türkçe sesli kontrol sistemi, yol bilgisayarı, alarm, klima, gövde rengi tamponlar ve kapı tutamakları, park sensörü, otomatik yanan farlar, otomatik kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü ve karartılmış arka camlar gibi zengin donanımlara ilave olarak yenilenmiş şık iç ve dış tasarım, parlak siyah ön ızgara ve yan aynalar, siyah renkli tavan rayları ve yan basamaklar, karartılmış ön farlar bulunuyor.

Transit Connect’in Blackline Serisi’nde dış tasarımında olduğu gibi iç tasarımında da hakim olan siyah renk malzemelerle deri direksiyon üzerindeki renkli dikişler ve koltuk kumaşlarında bulunan renkli fitiller, iç ortamın çekiciliğini artırarak sportif bir hava katıyor. Yeni Transit Connect Blackline, iş yaşamında yüksek performans ve maksimum yakıt tasarrufu sunmasının yanı sıra haftasonu kullanımlarında aileyle konforlu ve rahat yolculuklar yapılabilmesi için tasarlanan, 90 PS gücündeki 220 Nm’lik torka sahip 1.8 litrelik Duratorg motorla sunuluyor.

Transit Connect Blackline Serisi 39 bin 90 TL’lik kampanyalı anahtar teslim fiyat etiketi ile Türkiye çapındaki tüm Ford Bayileri’nde satışa çıktı.

Haberin Devamı