Ekonomi Ford'dan yüzde 0 faiz, yüzde 100 mutluluk

Ford'dan yüzde 0 faiz, yüzde 100 mutluluk

Paylaş
Ford'dan yüzde 0 faiz, yüzde 100 mutluluk

Ford'dan yüzde 0 faiz, yüzde 100 mutluluk

Türkiye’nin en çok satan markası Ford, sıcak Şubat kampanyasıyla Fiesta’da 15 bin TL’ye 15 ay sıfır faiz, diğer tüm modellerde ise 18 bin TL’ye 18 ay sıfır faiz avantajı ile yüzde 100 mutluluk sunmaya devam ediyor.



10 yıldır üst üste sektör lideri olan Ford, Şubat ayında da 18 aya varan kredileri sıfır faizle Ford tutkunlarına sunarak çok özel avantajlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

“Yüzde 0 faiz, yüzde 100 mutluluk” diyen Ford, stil ikonu Fiesta’ları 15 bin TL’ye 15 ay taksit ve sıfır faiz avantajı ile satışa sunuyor. Ford Focus, C-MAX, Mondeo, Kuga, S-MAX ve Galaxy modelleri ise 18 bin TL’ye 18 ay taksit ve sıfır faiz fırsatıyla Ford tutkunlarına ulaştırılıyor.

Amacınız ticaret ise aracınız Transit

Ford’un ticari araçlardaki fırsatları da devam ediyor. Yeni Duratorq motoruyla yüzde 17’ye varan yakıt tasarrufu sağlayan Ford Transit’ler 18 ay taksit, sıfır faiz oranı ve 18 bin TL’lik kredi desteğiyle satışa sunuluyor. Aynı kampanya Transit Connect için de geçerli.

Kredi istemeyene peşin alım indirimi

Ford, kampanyalı kredi kullanmayı tercih etmeyen müşterilerine ise ilave indirim yaparak peşin alım desteği veriyor. Şubat ayında Transit Connect, Transit ve Ford binek modelleri yüzde 6’ya varan indirim avantajı ile birlikte sunuluyor.

Haberin Devamı