Merkez Fotoğraf sanatçılarından, kitap toplama kampanyası

Fotoğraf sanatçılarından, kitap toplama kampanyası

Paylaş
Fotoğraf sanatçılarından, kitap toplama kampanyası

Fotoğraf sanatçılarından, kitap toplama kampanyası

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Fotoğraf Sanatçıları Derneği (OFSAD) tarafından, "Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut” sloganıyla kitap toplama kampanyası başlatıldı.
Kısa sürede derneğe ulaştırılan yaklaşık bin kitap, köy okullarına dağıtılmaya başlandı.
OFSAD Başkanı Murat Anıl, kampanyayı, dernek yönetimi ve fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerlerle birlikte başlatılklarını belirterek, amaçlarının, imkânları sınırlı olan köy okullarındaki kütüphaneler için hikâye, masal ve roman kitapları toplayarak öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmak ve okuldaki öğrencileri bu tür konularda duyarlı hale getirmek olduğunu belirtti. Anıl, Düziçi İlçesi Çatak İlkokulunda bulunan öğrencilere kitap dağıtımı yaptıklarını, kitap bekleyen köy okullarına kitap yardımı yapmaya davam edecekleirni söyledi. Murat Anıl şöyle devam etti:
"Biz sadece aracıyız, olandan alıp olmayana iletiyoruz. Kampanyamız sayesinde halkımızın evlerinde kullanmadığı kitaplar bu sayede ihtiyaç sahibi köy okullarındaki çocuklarımıza ulaşarak değerlendirilmiş oldu. Öğrencilerimizin sevinçleri paha biçilmez güzellikte, Halkımızın ve kursiyerlerimizin kampanyamıza göstermiş olduğu duyarlılıktan ilgiden dolayı katkı sağlayan yardım eden herkese çok teşekkür ederim"

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı