Magazin 'Fotoğrafları şantaj için göndermedim'

'Fotoğrafları şantaj için göndermedim'

Paylaş
'Fotoğrafları şantaj için göndermedim'

Şarkıcı Ferman Toprak'ı çıplak fotoğraflarını medyaya vermekle tehdit eden eski sevgilisi mahkemede “Fotoğrafı kızgınlıkla arkadaşına gönderdim, şantaj yapmadım” dedi

"Hayatı tespih yapmışım" isimli şarkısı ile tanınan Ferman Toprak, sahne aldığı mekânda tanıştığı Türkan K. ile sevgili olmuş, ünlü sanatçı bir müddet sonra Türkan K.'den ayrılarak başka biriyle nişanlanmıştı. İddiaya göre Türkan K., Ferman Toprak'ın çıplak ve uyur vaziyetteki fotoğraflarını ünlü sanatçıya göndererek fotoğrafları basına sızdırmakla tehdit etmiş ve 100 bin dolar istemişti. Bunun üzerine Toprak, şantaj yoluyla kendisinden para isteyen eski sevgilisinden şikâyetçi olmuş, başlatılan soruşturma sonunda Türkan K. hakkında "sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" ve "şantaj" suçları kapsamında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Türkan K., geçtiğimiz günlerde hâkim karşısına çıktı. Türkan K. suçlamaları reddetti ve şöyle dedi: "Ferman eski sevgilim. Ben Kıbrıs'tayken başka biriyle nişanlandı. Kız kardeşimle onun sahne aldığı kulübe gittim. Nişanlısı da ordaydı. Mekân çalışanları kız kardeşimi nişanlısının peşinden lavaboya gittiği gerekçesiyle darp etti. Polisi aradım. Mekâna gelen polisler bizimle ilgilenmedi. Kız kardeşimi darp edene kadar kimseye zarar vermedim. Ona hediyeler aldım. Para talebim kesinlikle olmadı. Ferman benim duygularımla oynadı. Ferman'ın evinde şakalaşırken fotoğraflarını çekmiştim, bu fotoğrafı İsmet Günbey'in telefonuna gönderdim. Fotoğrafın altına mesaj da yazdım. Kendisinden para talep etmedim, şantaj da yapmadım. Asıl mağdur benim. Maddi ve manevi olarak kullanılan benim."

Ünlü sanatçı Ferman Toprak ise "Türkan K. savcılık ifadesinde 'pişmanım' diyordu şu anda beni suçluyor. Bu ifadeler beni zarara uğratacak. Duruşmaların gizli yapılmasını istiyorum" şeklinde ifade verdi. Fakat mahkeme Toprak'ın bu isteğini reddederek duruşmayı ileri bir tarihe attı.

Haberin Devamı