Yaşam Foxconn iPhone 7 üretimi için işçi alımlarına başladı!

Foxconn iPhone 7 üretimi için işçi alımlarına başladı!

Paylaş
Foxconn iPhone 7 üretimi için işçi alımlarına başladı!

Genellikle çalışma koşullarının zorluğu gibi konularla gündeme gelen Foxconn bu sefer işçi alım ilanlarıyla dikkat çekti

Foxconn iPhone 7’ye hazırlanıyor!

Haberin Devamı

Dikkat çeken işçi ilanlarında “iPhone 7 üretimi için işçi alınacaktır.” Yazmıyor ancak firmanın çok sayıda yeni çalışana ihtiyaç duyması, büyük bir üretim öncesi hazırlığa benziyor.

iPhone 7 henüz hazır değil. Cihazın Eylül-Ekim aylarında satışa çıkması bekleniyor. Ancak bir hareketlilik olduğu ortada. Bu noktada akla direkt olarak Apple geliyor. Benzer hareketliliğin Pegatron’da da görülmesi şüpheleri iyice artırıyor. Çalışanların üretime başlamadan önce ihtiyaç duyabilecekleri eğitimler de düşünüldüğünde aslında zamanlama pek mantıksız durmuyor.

Tayvan merkezli haberin gerekçesi ise sıradaki iPhone modelinin şimdiye kadar üretilmiş en karmaşık iPhone olacağı düşüncesine dayanıyor. Kablosuz şarj teknolojisi, hızlı şarj özelliği, çift arka kamera ve birden fazla iPhone versiyonu gibi beklenen detaylar düşünüldüğünde bu mantıklı bir gerekçe sayılabilir.

Haberin Devamı

iPhone 7 modeline ilişkin henüz Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmadığını belirtelim. Ancak iddialar yavaş yavaş birbirlerine yaklaşmaya başladı. Bu da telefonun ana hatlarıyla hazır olduğunun habercisi demek oluyor. Sizce iPhone 7’de hangi özellikler olmalı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Google I/O 2016’dan neler bekliyoruz?