Spor Fransız golcü Fener'e geliyor!

Fransız golcü Fener'e geliyor!

Paylaş
Fransız golcü Fener'e geliyor!

Fenerbahçe'nin hem Kevin Gameiro hem de PSG kulübüyle anlaşma sağladığı, UEFA'dan Avrupa yasağı gelmemesi durumunda Fransız yıldızla hemen sözleşme imzalanacağı bildirildi

2 AYDIR GÖRÜŞÜLÜYOR

Haberin Devamı

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yöneticisi Ali Yıldırım ile idari menajer Hasan Çetinkaya yaklaşık 2 aydır hem kendisiyle hem de kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü PSG takımının golcüsü Kevin Gameiro ile ön anlaşma imzaladığı iddia edildi. Geçen sezon başında forma giydiği Lorient'te 122 maçta 57 gol atarak büyük sükse yapan ve ünlü kulüpleri peşinden koşturduktan sonra 11 milyon euro karşılığında PSG'ye transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu ile ön anlaşmaları imzalayan Sarı-Lacivertliler'in bu transferi UEFA'dan herhangi bir Avrupa yasağı gelmemesi halinde resmiyet kazanacağı öğrenildi.

LUGANO 'OKEY' DEDİ

PSG'nin yıldız futbolcusu Gameiro'nun transferinde aynı takımda forma giydiği Lugano'nun hem Ali Yıldırım'a hem de Hasan Çetinkaya'ya verdiği olumlu raporların da etkisi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

BONSERVİSİ 9 MİLYON EURO

Fransa Milli Takım forması da giyen ve geleceğin golcüleri arasında gösterilen Gameiro için Sarı- Lacivertliler'in kulübüne 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi. Kevin Gamiero'nun transfer piyasasında değerinin ise 11 milyon Euro olduğu belirtiliyordu.

ANCELOTTI YEDEK BIRAKTI

Müthiş bir gol istatistiği olan Gameiro, PSG'nin başına İtalyan teknik adam Ancelotti geldikten sonra sorunlar yaşadı ve yedek kaldı. Bu durumdan hoşnut olmayan Fransız futbolcunun ayrılmak istediği yazılıp çiziliyordu.

KEVIN GAMEIRO KİM?

9 Mayıs 1987'de Fransa'da doğdu. 2008-2011 yılları arasında Lorient'te 122 maçta 57 gol attı Geçen sezon PSG'ye transfer oldu. 2010'dan beri Fransa Milli Takamı'nda.

MİLLİYET