Dünya Fransız polisi gelen telefon ihbarlarını paylaştı: Eşim sevgilisini görebilir mi?

Fransız polisi gelen telefon ihbarlarını paylaştı: Eşim sevgilisini görebilir mi?

Paylaş
Fransız polisi gelen telefon ihbarlarını paylaştı: Eşim sevgilisini görebilir mi?

Fransa corona virüs salgınının yayılmasını önlemek için sosyal izolasyona girdi. Birçok ülk egibi Fransız polisi de corona virüs acil durum hattı oluşturdu. Ancak gelen aramalar sanıldığı kadar mantıklı değildi. Polis, son 10 gün içinde acil durum hattına gelen ilginç aramaları paylaştı. Bunların arasında 'Eşim sevgilisini görebilir mi?' sorusunu soran bir kadın da vardı.

Fransa, 17 Mart'tan beri corona virüs salgınının yayılmasın önlemek amacıyla sıkı karantina altında. İnsanların yalnızca yaşadıkları yere yakın olan marketlere ve hastanelere gitmesine ve mesafeyi korudukları sürece egzersiz yapmalarına izin var. Diğer tüm ülkeler gibi Fransız polisi de corona virüs acil hattı kurdu. Ancak acil hattına gelen mesajlar o kadar ilginçti ki polis artık bu aramaları ifşa etmeye karar verdi.

Haberin Devamı

"Kocam hafta sonunu metresiyle geçirebilir mi?" "Bir yabancı atımı okşadı, corona virüs bulaştırma ihtimali var mı?"... Bu sorular, Fransız polisinin kurduğu corona virüs acil yardım hattına gelen sorulardan yalnızda ikisi.

Polise, arayanlar arasında komşularının neler yaptığını söyleyen çağrılar da var.

Ardeche'den bir memuru insanların "Komşum birçok insanla sohbet ediyor ve karantinaya saygı duymuyor" veya "Komşularımda çok fazla insan var" gibi şikayetler için aradığını söyledi.