Beden Sağlığı Fransızlar 'G noktası'nı buldu!

Fransızlar 'G noktası'nı buldu!

Paylaş
Fransızlar 'G noktası'nı buldu!

İngiliz araştırmacılar, G noktası'nın varlığını yalanlamıştı, ama Fransızlar tam tersini söyledi

Kadınların en gizemli erojen bölgesi olarak tanımlanan 'G noktası'nın varlığı, birkaç hafta önce İngiliz araştırmacılar tarafından 'yalanlanmıştı'. Ancak Fransız uzmanlar, misilleme yaparcasına "G noktasını bulduk" dediler.

İngiltere'de Kings College'da görevli bilim adamları, tek veya çift yumurta ikizi bin 800'den fazla kadın üzerinde yaptıkları araştırmanın ardından, "G noktası, dergiler ve seks terapistleri tarafından uydurulmuş bir hayal ürünüdür" demişti.

Haberin Devamı

İNGİLİZ MESLEKTAŞLARINI KINADILAR

Aşk ve seks konusunda burunlarından kıl aldırmayan Fransızlar ise, Paris'te yeni düzenlenen bir konferansta, İngiliz meslektaşlarının araştırma sonuçlarını kınayarak, 'Kadınlarda G noktası vardır. Yapılan araştırma ise tamamen hatalıdır' dediler.

İngiliz bilim adamlarını, kadınlara saygısızlık etmekle suçlayan Fransız uzmanlar, kadınların yüzde 60'ında var olduğunu savundukları G noktasının, bizzat kadınlar tarafından 'keşfedilmesi' gerektiğini söylediler.

Konferansı düzenleyen Sylvain Mimoun, "Kadınlar vücutlarının hassas bölgelerini keşfettikçe, bu hassas nokta da çok daha işlevsel bir hale gelecektir. Ancak oraya kendisi ya da bir başkası hiç dokunmadıysa, o bölge o kadın için tabi ki var olmayacaktır" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

POSTA İNTERNET