Antalya Fredy attı attırdı, Antalyaspor kaybetmedi

Fredy attı attırdı, Antalyaspor kaybetmedi

Paylaş
Fredy attı attırdı, Antalyaspor kaybetmedi

Fredy attı attırdı, Antalyaspor kaybetmedi

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- FRAPORT TAV Antalyaspor, Angolalı orta saha oyuncusu Fredy'nin, bu sezon ligde oynanan maçlarda gol ve asist yaptığı hiçbir maçta yenilgi yüzü görmedi. 31 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu 4 gol atıp 1 asist yaparken, takımının kazandığı 15 puanın 5'ine direkt etkide bulundu.

Fraport TAV Antalyaspor, Türkiye A Milli Futbol takımının Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarındaki Cebelitarık ve Karadağ maçlarından dolayı verilen arada, ligin 13'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından tekrar başladı. Kırmızı beyazlılar hazırlıkları kapsamında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 berabere kalmıştı. Bu mücadelede genç orta saha oyuncusu Ufuk Akyol'un fibula kemiği kırıldı. Bugün ameliyat olacak Akyol'un sezonu kapatması bekleniyor.

FREDY GOL ATIP ASİST YAPARSA PUANLAR GELİYOR

Kırmızı beyazlı takımın bu sezon ligde oynadığı 12 maçın tamamında sahaya çıkan orta saha oyuncusu Fredy, gol atıp, asist yaptığı maçları kaybetmedi. Fraport TAV Antalyaspor formasını bu sezon 837 dakika terleten Fredy, 4 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu. Angolalı oyuncu, sezonun ilk haftasında oynanan ve 1-1 berabera sonuçlanan Göztepe maçında takımının tek golünü atma başarısı elde etti. Tecrübeli oyuncu Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına getirilen futbol sorumlusu Nuri Şahin ile performansını da yükseltmeye başladı. 9'uncu haftada deplasmanda 2-2 sonuçlanan Demir Grup Sivasspor maçında 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu. Antalyaspor'un Giresun'da bu sezon ilk deplasman galibiyetinin de mimarı olan Fredy, 2-1 kazanılan GZT Giresunspor maçında da 2 gole imzasını attı. Antalyaspor, ligde kazandığı 15 puanın, 5'ini Angolalı oyuncunun gol ve asist yaptığı maçlarda elde etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı