Türkiye (Son Dakika) Fren yerine gaza basınca...

Fren yerine gaza basınca...

Paylaş
Fren yerine gaza basınca...

Muğla'da 3 katlı bir apartman ile istinat duvarı arasına düşerek asılı kalan otomobilin sürücüsü, "Fren yerine yanlışlıkla gaza basınca neye uğradığımı şaşırdım" dedi

Bodrum’da yaşayan evli, bir çocuk babası aşçı Mehmet Ergün, bir rent a car şirketinden kiraladığı otomobille, dün saat 19.00 sıralarında Turgutreis Beldesi, Akçaalan Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki evinin önüne geldi. Otomobil park etmek isterken yanlışlıkla fren yerine gaza basan Ergün, 3 katlı bir apartmanın korkuluk bulunmayan yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki isnat duvarından düştü.

Haberin Devamı

İsnat duvarı ile apartmanın arasına sıkışarak asılı kalan otomobilin sürücüsü Ergün, şans eseri kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Gürültü üzerine dışarı fırlayan mahalle sakinleri Ergün’ü otomobilden çıkardı. Ergün, uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen bazı mahelle sakinleri, olup biteni evlerinin pencere ve balkonlarından izledi. Kaza anı, yakındaki bir ev ve işyerinin güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.

Otomobil çekici yardımıyla düştüğü yerden çıkartılırken; otomobil sürücüsü Ergün, "Fren yerine yanlışlıkla gaza basınca neye uğradığımı şaşırdım. Neyseki canıma bir şey olmadı" dedi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA