Türkiye (Son Dakika) Freni tutmadı, 6 aracı biçti!

Freni tutmadı, 6 aracı biçti!

Paylaş
Freni tutmadı, 6 aracı biçti!

İstanbul Silivri'de freni patlayan sıcak asfalt yüklü kamyon, dehşet saçtı. Cadde üzerinde park halinde bulunan 6 araca çarpan kamyon devrilirken sürücü ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı

Kaza, gece yarısı Silivri’nin ana caddelerinden biri olan Hacı Pervane Caddesi üzerinde meydana geldi. O.K.Ş. (30) yönetimindeki sıcak asfalt yüklü kamyon frenin patlaması sonucu yan yatarak park halindeki araçlara çarptı.

Haberin Devamı

'EĞER ARABALARA ÇARPMASAYDI...'

Yan yatan kamyon içerisinde sıkışan sürücü olay yerine gelen Silivri İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü şahitlerinden taksi şoförü Zülfikar Erkan, "Yukarıdan hızlı bir şekilde kornaya basarak geliyordu. Yan yatarak park halindeki araçlara bir bir vurarak durabildi. Eğer araçlara çarparak durmasaydı karşıdaki binaya girecekti" dedi.

Diğer bir görgü şahidi Emin Yurdakul ise "Tam duraktan çıkmak üzereydim, araç devrildi sürüklenerek araçları parçalayarak durdu. Kazadan hemen sonra şoför arkadaşın yanına gittim iyi olup olmadığını sordum, iyiyim dedi. İnşallah fazla bir şeyi yoktur "diye konuştu.

Haberin Devamı

Kaza sebebiyle hasar gören araçlar, çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Yola savrulan sıcak asfalt ise belediye ekipleri tarafından temizlendi. Kazayla ilgili soruştura başlatıldı.

İHA