Ekonomi Fresh’nSoftÖz Markalar Türkiye Satış Müdürü İdris Pehlivan Tansuker

Fresh’nSoftÖz Markalar Türkiye Satış Müdürü İdris Pehlivan Tansuker

Paylaş
Fresh’nSoftÖz Markalar Türkiye Satış Müdürü İdris Pehlivan Tansuker

Fresh’nSoftÖz Markalar Türkiye Satış Müdürü İdris Pehlivan Tansuker Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor fuarında açıklama yaptı

Yerel zincirlerin rekabeti arttırarak tüketiciye uygun fiyatlı ürün sunmadaki rolleri çok önemli. Aynı zamanda kolay erişim ve hızlı iletişim kabiliyetleri sayesinde alınan aksiyonların etkisi hızlıca gözlenebilmekte.

Ülkemizdeki indirim marketlerinin payı giderek artmaktadır. Aynı şekilde ulusal zincirler büyümeye devam etmektedir.Her iki kanalın büyümesi bayilik sistemini zora sokmaktadır. Bayilik sisteminin sıkıntıya girmesi, üretici firmaların riske girmesine neden olmaktadır. Ayrıca bu iki kanal da kendi öz markaları ile büyüme yönünde hareket etmektedir. Bu da yerel markaların varlığını tehlikeye atmaktadır.

Şirketimiz tüm ihtiyaç noktalarına (lavabo, mutfak, laboratuvar) alınan 25 adet el kurutma makinası sayesinde kağıt havlu kullanımını sıfıra indirerek doğanın korunmasına katkı sağlamıştır. Ayrıca, atık kağıtların geri dönüşüme gönderilmesiyle oluşan iş gücü kaybı önlenmiştir. Yıllık 720 kg kağıt tasarrufu sağlanmıştır. Senede yaklaşık 12 ağaç doğada korunmuştur.

Haberin Devamı