Magazin Friends ekibi özel bölüm için bir araya gelebilir

Friends ekibi özel bölüm için bir araya gelebilir

Paylaş
Friends ekibi özel bölüm için bir araya gelebilir

Jennifer Aniston’ın ‘Friends ekibiyle bir proje üzerinde çalıştıklarını’ duyurmasının ardından HBO Max’in özel bir bölüm için hazırlıklara başladığı belirtildi. Dizinin altı yıldızı yıllar sonra tekrar bir araya gelebilir.

Dünya çapında fenomen olan Friends dizisi, 25. yıldönümünü kutlarken, yıllardır ekibin bir araya gelmesini isteyen hayranların dileği gerçekleşebilir.

Haberin Devamı

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, dizinin orijinal yapımcısı Warner Bros’un yeni yayın platformu HBO Max'te yayınlanmak üzere dizinin özel bir bölümün çekilmesi gündeme alındı.

Bunun için dizinin yıldızları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’in yanı sıra serinin yaratıcıları David Crane ve Marta Kauffman ile pazarlıkların sürdüğü belirtildi.

Anlaşma olsa bile programa uydurmak zorlayabilir

Dizinin hayranları haberi büyük bir coşkuyla karşılasa da henüz anlaşmanın sağlanmadığı, hatta sürecin sonuna gelinmesi için uzun bir zaman bulunduğu aktarıldı.

Ayrıca anlaşma sağlanması halinde de bu kez çekimleri tüm ekibin programına uygun şekilde ayarlamak gibi bir zorluk bulunuyor.

Ünlü dizi, 1994-2004 yılları arasında NBC’de yayımlanmıştı. Dizinin yayın hakları Netflix tarafından alınmış ancak daha sonra bu anlaşma sonlandırılmıştı. Warner Bros’un HBO Max üzerinden diziyi yayınlayacak olması anlaşmanın sona ermesine sebep olarak gösterilmişti.

Haberin Devamı

Dizinin geri dönmesi için uzun süredir çağrı yapılırken, son olarak Jennifer Aniston, Friends’teki rol arkadaşlarıyla bir proje üzerinde çalıştıklarına dair haberleri doğrulamıştı. Aniston detay vermezken bu projenin, dizinin devamı olmadığını söylemekle yetinmişti.